προηγούμενο
επόμενο
25/08/2015 11:30:00

Δωρεάν Online Πρόγραμμα Digital και Social Media Marketing από το CITY College & Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια

To CITY College, Διεθνές Τμήμα του Πανεπιστημίου του Sheffield συμμετέχει σε μια πανευρωπαϊκή πανεπιστημιακή συνεργασία, την οποία ηγείται το Salford Business School του Πανεπιστημίου του Salford (UK), και προσφέρει δωρεάν ένα νέο Massive Open Online Course (MOOC) με θέμα"Digital και Social Media Marketing".

Το πρόγραμμα φιλοδοξεί να καλύψει ελλείψεις στις γνώσεις και την εφαρμογή του ψηφιακού μάρκετινγκ καθώς και να βοηθήσει τους συμμετέχοντες στην ανάλυση, το σχεδιασμό, την εφαρμογή και στην αξιολόγησή.

Η έναρξη του εκπαιδευτικού προγράμματος θα γίνει τον Σεπτέμβριο του 2015.

Το πρόγραμμα «Digital και Social Media Marketing» απευθύνεται σε φοιτητές κι επαγγελματίες που είναι νέοι στον κόσμο του ψηφιακού μάρκετινγκ, αλλά έχουν βασικές γνώσεις των social media και του ρόλο των κοινωνικών δικτύων στο μάρκετινγκ των επιχειρήσεων. Στα πλαίσια του προγράμματος θα διδαχθούν ενδιαφέροντα μαθήματα όπως ‘Βελτιστοποίηση στις Μηχανές Αναζήτησης (Search Engine Optimisation -SEO)’, ‘Βελτιστοποίηση των Social Media (Social Media Optimisation)’, ‘Affiliate Marketing’ και πολλά άλλα. To πρόγραμμα δίνει μεγάλη έμφαση σε πραγματικά παραδείγματα από τον κόσμο των επιχειρήσεων.

Η Δρ Ana Cruz, Λέκτορας στο Τμήμα Επιστημών Διοίκησης και Οικονομίας στο CITY College, Διεθνές Τμήμα του Πανεπιστημίου του Sheffield η οποία συμμετέχει και θα διδάξει στο πρόγραμμα είπε: «Το Ψηφιακό Μάρκετινγκ και το μάρκετινγκ μέσω των social media αποτελούν έναν οικονομικό και αποτελεσματικό τρόπο προσέγγισης των ήδη υπάρχοντων καθώς και των νέων αγορών. Αυτό το εισαγωγικό και καινοτόμο πρόγραμμα έχει δημιουργηθεί μέσω μιας συνεργασίας κορυφαίων ευρωπαϊκών πανεπιστημίων και θα διδάξει στους συμμετέχοντες τις τελευτταίες εξελίξεις σε ένα πραγματικά Ευρωπαϊκό πλαίσιο. Αν εργάζεστε ή έχετε οι ίδιοι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και σας ενδιαφέρει να προσεγγίσετε καλύτερα την αγορά στην οποία απευθύνεστε ή θέλετε να προσεγγίσετε καινούριες, αυτό το πρόγραμμα είναι για σας. Αν ενδιαφέρεστε να βελτιώσετε την καριέρα σας και να εξελίξετε τις γνώσεις σας, αυτό το πρόγραμμα θα βελτιώσει σημαντικά τις δεξιότητές σας»

Υπό την διεύθυνση του Salford Business School (UK), το πρόγραμμα χρηματοδοτείται και υποστηρίζεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή κι έχει σχεδιαστεί ώστε να πραγματοποιηθεί στα πλαίσια μιας πανευρωπαϊκής πανεπιστημιακής συνεργασίας, η οποία εκτός από το CITY College, το Διεθνές Τμήμα του Πανεπιστημίου του Sheffield περιλαμβάνει το Kaunas University of Technology (Λιθουανία), το University of Lodz (Πολωνία), και το University of National and World Economy (UNWE) (Βουλγαρία) σε συνεργασία με την εταιρία ψηφιακού μάρκετινγκ The Candidate Ltd, η οποία είναι κορυφαία στην εξεύρεση στελεχών εξειδικευμένων στο ψηφιακό μάρκετινγκ στην Βορειοδυτική Μεγάλη Βρετανία.

To πρόγραμμα προσφέρεται online ατην αγγλική γλώσσα και εντελώς δωρεάν από την κορυφαία ευρωπαϊκή εταιρία MOOC, Iversity. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν σχέσεις με άτομα κι επιχειρηματίες σε όλη την Ευρώπη μέσα από τη βραβευμένη κοινότητα ‘#passion4digital’,ένα online πανευρωπαϊκό δίκτυο που συνδέει όλους όσους ενδιαφέρονται για τις εξελίξεις του ψηφιακού κόσμου.

Το πρόγραμμα αποτελεί μία ακόμα ευκαιρία για το CITY College, το Διεθνές Τμήμα του Πανεπιστημίου του Sheffield, να διαδώσει τη γνώση πέρα από τα ελληνικά σύνορα μέσα από μία διεθνή συνεργασία, πράγμα απόλυτα συνυφασμένο με τον διεθνή του χαρακτήρα.

Πληροφορίες/Εγγραφές
Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας με την Δρ Ana Cruz, Λέκτορα στο Τμήμα Επιστημών Διοίκησης και Οικονομίας στο CITY College, Διεθνές Τμήμα του Πανεπιστημίου του Sheffield στο 2310 536544 και 528450 (εσωτ. 109) καθώς και μέσω email στο acruz@city.academic.gr

- Δείτε εδώ την Σελίδα του Προγράμματος Digital και Social Media Marketing

διαβάστε επίσης

επιστροφή