προηγούμενο
επόμενο
25/05/2017 12:15:00

Δωρεάν σεμινάριο ανάπτυξης δεξιοτήτων για Εκπαιδευτές Ενηλίκων

O Εκπαιδευτικός Οργανισμός Eurotraining, στο πλαίσιο του Έργου “Πρακτική εφαρμογή των βασικών εργαλείων διαφάνειας – EQF, ECVET, EQAVET – στους Ευρωπαϊκούς Οργανισμούς Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης” [ATTRACT-VET] και στοχεύοντας στην ανάπτυξη των γνώσεων και δεξιοτήτων των Εκπαιδευτών Ενηλίκων και των υποψηφίων εκπαιδευτών, διοργανώνει την Τρίτη 30/5 δωρεάν πρότυπο σεμινάριο με θέμα:

“Πρακτική Εφαρμογή των Ευρωπαϊκών Εργαλείων Διαφάνειας EQF, ECVET, EQAVET στην Επαγγελματική Εκπαίδευση”

Το σεμινάριο που θα διεξαχθεί από τις  09:00 μέχρι τις 17:00απευθύνεται σε εκπαιδευτές ενηλίκων, εισηγητές σεμιναρίων όλων των βαθμίδων, επαγγελματίες και επιστήμονες που θέλουν να εργαστούν ως εκπαιδευτές ενηλίκων στο αντικείμενό τους και όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία πιστοποίησης Εκπαιδευτικής Επάρκειας και να ενταχθούν στο μητρώο εκπαιδευτών ενηλίκων του ΕΟΠΠΕΠ ή ενδιαφέρονται για την επαγγελματική εκπαίδευση. Τέλος, απευθύνεται και σε εργαζομένους σε Ευρωπαϊκούς Οργανισμούς ΕΕΚ.

Στο τέλος του προγράμματος θα διατεθεί στους συμμετέχοντες βεβαίωση πιστοποίησης του Εκπαιδευτικού φορέα.

Τόπος Υλοποίησης:
Eurotraining, Βερανζέρου 1, ισόγειο, Πλατεία Κάνιγγος, 106 77, Τηλ. Κέντρο: 2103306086, Φαξ: 2103809877, kekathens@eurotraining.gr

Ο αριθμός των συμμετοχών είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του σεμιναρίου επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του φορέα.

διαβάστε επίσης

επιστροφή