προηγούμενο
επόμενο
24/12/2015 11:17:00

FIT4JOBS: Δωρεάν Εκπαίδευση Ανέργων σε Προχωρημένες Δεξιότητες Πληροφορικής

H Master, πρωτοπόρος σε θέματα εκπαίδευσης, κατάρτισης και απασχόλησης, στην προσπάθειά της να συνεισφέρει στην κοινωνική ανάγκη μείωσης της ανεργίας και διαμόρφωσης στελεχών του αύριο, μπαίνει μπροστά και σε συνεργασία με τη Hepis υλοποιεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της ευρωπαϊκό πρόγραμμα FIT4JOBS.

Μέσα από το σχέδιο δράσης, άνεργοι νέοι θα έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν σε πρόγραμμα εκπαίδευσης και κατάρτισης 150 ωρών εντελώς δωρεάν σε προχωρημένες δεξιότητες Πληροφορικής και συγκεκριμένα στον προγραμματισμό και τη σχεδίαση web και mobile εφαρμογών, χρησιμοποιώντας τα πλέον σύγχρονα εργαλεία προγραμματισμού. Ο σχεδιασμός του προγράμματος εκπαίδευσης πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή πολλών επιχειρήσεων έτσι ώστε να καλύψει τις αυξανόμενες ανάγκες τους.

Το «FIT4JOBS» είναι μια ευρωπαϊκή κοινοπραξία αποτελούμενη από φορείς και οργανισμούς Πληροφορικής από τις εξής ευρωπαϊκές χώρες:  Πορτογαλία , Ισπανία,  Λιθουανία, Ιρλανδία,  Λετονία , Ελλάδα καθώς κα τον ευρωπαϊκό οργανισμό TelecentreEurope ενώ υποστηρίζεται από το πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Απασχόληση και την Κοινωνική Αλληλεγγύη (PROGRESS 2007-2013).

Εκτός από τη Master,  το «FIT4JOBS» υποστηρίζουν δεκάδες εταιρείες όπως η Microsoft, EMC, Cisco, Accenture, IBM, Oracle, PEOPLECERT και πολλές ακόμη.

Στο αντίστοιχο πρόγραμμα του 2015 πάνω από το 70% των συμμετεχόντων εξασφάλισε την ιδανική θέση εργασίας!
Δηλώστε σήμερα συμμετοχή και ξεκινήστε να εργάζεστε σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες του κλάδου!

Προϋποθέσεις Συμμετοχής:
- Κάρτα ανεργίας σε ισχύ
- Απόφοιτοι σχολών ΑΕΙ, ΑΤΕΙ, ΙΕΚ Πληροφορικής, και άλλων θετικών επιστημών  (όπως Φυσική, Χημεία, Μαθηματικά κ.λ.π.)

Προθεσμία αίτησης συμμετοχής στο πρόγραμμα έως 4 Ιανουαρίου 2016

Πληροφορίες - Αιτήσεις

διαβάστε επίσης

επιστροφή