προηγούμενο
επόμενο
04/06/2015 13:57:00

Νέος κύκλος εκπαιδευτικών σεμιναρίων από τη Samsung στο INNOVATHENS

Η Samsung Electronics Hellas εμπλουτίζει το πρόγραμμα των σεμιναρίων της στον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, INNOVATHENS με στόχο την παροχή ευκαιριών επιμόρφωσης προς τους νέους.

Στο πλαίσιο αυτό ανακοινώνει νέο κύκλο σεμιναρίων με θέμα τη διαδικασία επιλογής των υποψηφίων και την αξιολόγησή τους με στόχο την πρόσληψή τους ("Candidate Selection & Evaluation: Everything you need to know to get hired").

Το πρώτο σεμινάριο με τίτλο "Identify your skills" θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 8 Ιουνίου 2015 με σκοπό να αναδειχθούν τα στοιχεία εκείνα, που καθιστούν τον κάθε υποψήφιο ξεχωριστό, καθώς και ο τρόπος με τον οποίο ο καθένας μπορεί να τα ανακαλύψει. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα συζητηθούν θέματα, όπως η εφαρμογή των σπουδών στην αγορά εργασίας, η επιλογή τομέα εργασίας και ο «μύθος της ιδανικής απασχόλησης».

Το σεμινάριο έχει διάρκεια δύο ώρες (16:00-18:00). Η παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι δωρεάν, ενώ με το πέρας του δίνεται πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή πατώντας εδώ. Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Σημειώνεται ότι στον ίδιο κύκλο θα πραγματοποιηθούν δύο ακόμα σεμινάρια με θέμα "Brand Yourself" και "You're hired! Now what?" στις 18 και 25 Ιουνίου αντίστοιχα.

Πηγή: www.epixeiro.gr

διαβάστε επίσης

επιστροφή