προηγούμενο
επόμενο
18/11/2016 10:36:00

Μεγάλο Πρόγραμμα Δωρεάν Επαγγελματικής Κατάρτισης για 1.000 ανέργους με την υποστήριξη της ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ

Νέο μεγάλο πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης 1.000 ανέργων στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη ξεκινά με την αποκλειστική χρηματοδότηση της ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Βιομηχανικής και Επιχειρησιακής Επιμόρφωσης & Κατάρτισης (ΣΕΒ-ΙΒΕΠΕ).

Το πρόγραμμα «Προετοιμάσου για το Αύριο» προσφέρει δωρεάν κατάρτιση σε ανέργους 22-30 ετών που θέλουν να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους ή να αποκτήσουν εξειδικευμένες γνώσεις προκειμένου να βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητά τους στην αγορά εργασίας. Σημειώνεται ότι πρόκειται για τον τρίτο κύκλο του προγράμματος,το οποίο υλοποιείται αποκλειστικά με πόρους της ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ, χωρίς να ενταχθεί σε κάποιο κοινοτικό ή δημόσιο πρόγραμμα χρηματοδότησης.

Η νέα φάση του προγράμματος εστιάζει σε ανέργους ηλικίας 22-30 ετών και περιλαμβάνει τις εξής ειδικότητες:

Θεσσαλονίκη: e-commerce, Webdesigner, Receptionist σε ξενοδοχείο, Υπάλληλος οικονομικών υπηρεσιών, Γραμματείς διοικήσεως  και Τεχνικά προσόντα και γνώσεις επιτυχημένου Πωλητή

Αθήνα: Receptionist σε ξενοδοχείο, Υπάλληλος οικονομικών υπηρεσιών

Οι ειδικότητες αυτές εξασφαλίζουν προοπτική στις σημερινές και μελλοντικές συνθήκες και ανάγκες της οικονομίας και της απασχόλησης. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό επιτυχούς παρακολούθησης.

Τα προγράμματα σχεδιάζονται με γνώμονα τις πραγματικές ανάγκες των επιχειρήσεων σε καταρτισμένο προσωπικό και έχουν προσφέρει από το 2013 μέχρι σήμερα δωρεάν κατάρτιση και πιστοποίηση σε συνολικά 1.300 ανέργους ή επαπειλούμενους με ανεργία, οι οποίοι βελτίωσαν την ανταγωνιστικότητά τους στην αγορά εργασίας.

Τα μαθήματα θα ολοκληρωθούν ως το τέλος του έτους. Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι μπορούν να βρουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στο www.ivepe.gr ή να τηλεφωνήσουν στο 2310 383020 (Θεσσαλονίκη) ή 2108257812 (Αθήνα).

Αιτήσεις δεν γίνονται πλέον μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας στο site καθώς ο πρώτος κύκλος αιτήσεων έχει ολοκληρωθεί αλλά οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το αίτημά τους ηλεκτρονικά στο thessaloniki@ivepe.gr (για Θεσσαλονίκη) ή kek@ivepe.gr (για Αθήνα) ,καθώς υπάρχουν ακόμα διαθέσιμες θέσεις.

διαβάστε επίσης

επιστροφή