προηγούμενο
επόμενο
24/08/2015 16:56:00

Προσφορά Σεμιναρίου Πρώτων Βοηθειών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Η Rescue Training International ανακοίνωσε μια ειδική προσφορά για το Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών με θέμα: ΚΑΡΠΑ & Απινίδωση σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Η Rescue Training International (RTI) είναι διεθνής εκπαιδευτικός οργανισμός. Παρέχει ποιοτική και πιστοποιημένη εκπαίδευση πρώτων βοηθειών τόσο στο ευρύ κοινό όσο και στους επαγγελματίες υγείας εκδίδοντας διεθνώς αναγνωρισμένα πιστοποιητικά.

Το Σεμινάριο ΚΑΡΠΑ & Απινίδωση απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να γνωρίζουν τη σωστή εφαρμογή της Kαρδιοπνευμονικής Aναζωογόνησης με τη χρήση του Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (AED). Είναι κατάλληλο για κάθε ιδιώτη, ανεξάρτητα από την επαγγελματική ιδιότητα ή το προηγούμενο γνωστικό υπόβαθρο.

Το κόστος συμμετοχής για την πόλη της Αθήνας (διεξαγωγή στις 20 Σεπτεμβρίου 2015 - Ξενοδοχείο Electra Palace) κυμαίνεται στα 45 Ευρώ ενώ το κόστος συμμετοχής για την πόλη της Θεσσαλονίκης (διεξαγωγή στις 13 Σεπτεμβρίιου 2015 - Grand Hotel Palace) διαμορφώνεται στα 40 Ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες επιλέξτε την πόλη που σας ενδιαφέρει και δείτε αναλυτικά όλα τα Σεμινάρια που προσφέρει η Rescue Training International.

- Δείτε όλα τα Σεμινάρια που προσφέρονται στην Ελλάδα πατώντας εδώ

διαβάστε επίσης

επιστροφή