προηγούμενο
επόμενο
11/12/2015 11:23:00

Σεμινάριο Visual Merchandising - Κατασκευή Βιτρίνας της Computer Start με έκπτωση 30%

Η Computer Start προσφέρει έκπτωση 30% για το σεμινάριο Visual Merchandising - Κατασκευή Βιτρίνας για εγγραφές που θα πραγματοποιηθούν έως και 27 Δεκεμβρίου 2015. Η προσφορά έγκειται στα πλαίσια της ειδικής ενότητας του Semifind.gr - Education Portal, Χριστουγεννιάτικες Προσφορές Εκπαίδευσης 2015.

Το Σεμινάριο προσφέρεται δια ζώσης στην Αθήνα και εξ αποστάσεως μέσω E-Learning σε όλη την Ελλάδα και είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να μπορείτε να οργανώσετε και να δημιουργήσετε το decor για βιτρίνες καταστημάτων, εμπορικών χώρων, τοποθέτηση & προβολή προϊόντων.

Σκοπός της εκπαίδευσης είναι η κατανόηση η οργάνωση και η δημιουργία του decor για βιτρίνα καταστημάτων, εμπορικών χώρων, τοποθέτηση και προβολή προϊόντων.

Ο στόχος της εκπαίδευσης είναι ο συμμετέχων να είναι σε θέση να καταλάβει απόλυτα τις επιθυμίες και την προσωπικότητα του πελάτη, έτσι ώστε να δημιουργήσει ένα χώρο με μοναδικά υψηλή αισθητική, να διαμορφώνει ένα επαγγελματικό χώρο, έτσι ώστε να μπορεί να συνδυάσει σωστά το ύφος με τη λειτουργικότητά του. Να αντιλαμβάνεται και να προσδιορίζει την αγορά για κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Προσφορά - Πληροφορίες - Εγγραφές: Computer Start

διαβάστε επίσης

επιστροφή